Αρχή Blog Διάφορα Κάνε συμβόλαιο με τον εαυτό σου για το 2014!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Από τα πιο συνηθισμένα πράγματα κάθε νέα χρονιά, είναι να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα κάνουμε κάποιες δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας με σκοπό την αυτοβελτίωση. Σπάνια όμως τηρούμε τις υποσχέσεις αυτές. Μία χιουμοριστική ιστοσελίδα ήρθε να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις αθετήσεις οδηγώντας μας στο πιο διασκεδαστικό outing της χρονιάς!

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας και τους γύρω μας, ότι τη νέα χρονιά θα αλλάξουμε τον εαυτό μας προς το καλύτερο, πηγαίνοντας γυμναστήριο, τρώγοντας υγιεινά, κόβοντας το κάπνισμα και το αλκοόλ κτλ. Τις περισσότερες φορές τηρούμε αυτές τις υποσχέσεις για λίγες ημέρες και μετά επανερχόμαστε στις προηγούμενες συνήθειές μας σα να μην πέρασε μια μέρα!

Η ιστοσελίδα fetos.gr έρχεται να μας βάλει στη θέση μας δίνοντάς τη δυνατότητα να κάνουμε ένα συμβόλαιο με τον εαυτό μας και να το κοινοποιήσουμε στους φίλους μας στο facebook και στο twitter, κι επιλέγοντας από μία σειρά από χιουμοριστικά διατυπωμένες προτάσεις, να δεσμευτούμε μπροστά σε όλους ότι θα γίνουμε καλύτεροι σε κάποιο τομέα της ζωής μας. Αλλιώς θα υπάρχει το χειροπιαστό ιντερνετικό πειστήριο και οι φίλοι μας θα μπορούν να μας κάνουν ρόμπα ανά πάσα στιγμή, αν αθετούμε τις υποσχέσεις μας.Θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όποτε δημοσιεύουμε νέο άρθρο στο blog;

Γραφτείτε τώρα μέσω RSS ή μέσω Email (Google Feedburner)!

Τελευταία Άρθρα

Προσθήκη σχολίου


Το diasimoi.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Με την υποβολή του σχολίου σας, δηλώνετε ρητά πως συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση